Αγοράζουμε το Αυτοκίνητό σας με ένα κλικ

Πουλάτε το αυτοκίνητό σας; Το αγοράζουμε τοις μετρητοίς!

Έφτασε η ώρα να αγοράσετε άλλο αυτοκίνητο! 


Η Karenta  αγοράζει το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο οποιασδήποτε μάρκας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα προχωρήσουν σε εκτίμηση της κατάστασης του αυτοκινήτου σας και θα σας κάνουν την καλύτερη προσφορά της αγοράς.

Η εκτίμηση του αυτοκινήτου σας ακολουθεί διαφανείς διαδικασίες και μπορείτε να έχετε ολοκληρώσει την πώληση του αυτοκινήτου σας σε μόλις 3 μέρες!

Το σημαντικότερο είναι ότι αγοράζουμε το αυτοκίνητό σας τοις μετρητοίς, χωρίς χρονοκαθυστέρηση και χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε νέο αυτοκίνητο!


Βαρεθήκατε το αυτοκίνητό σας; Το ανταλλάσουμε με ένα άλλο!

 

Ελάτε να σας κάνουμε εκτίμηση του αυτοκινήτου σας και να επιλέξετε το επόμενο νέο μεταχειρισμένο σας από τις εκθέσεις αυτοκινήτων μας. Τα αυτοκίνητα που διαθέτουμε έχουν την υπογραφή της Karenta και διατίθενται προς πώληση  έπειτα από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και ελέχγου 110 σημείων.

Είμαστε ενταγμένοι στα προγράμματα Das WeltΑuto και Audi Approved Plus τα οποία θέτουν αυστηρές προδιαγραφές στα αυτοκίνητα που χαρακτηρίζονται ως platinum, gold , silver ανάλογα με την ηλικία, τα χιλιόμετρα και την τεχνική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.


Αυτό σημαίνει για εσάς ότι γνωρίζετε ακριβώς τι αυτοκίνητο αγοράζετε! 


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή αγοράς του αυτοκινήτου σας!
 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος