Εγγύηση Ικανοποίησης

Εγγύηση Ικανοποίησης Karenta


Στην Karenta α.ε. επιθυμούμε και εργαζόμαστε για την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. To νέο σας αυτοκίνητο θέλουμε να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμούσατε και να ικανοποιεί πλήρως όλες τις ανάγκες - προσδοκίες σας. 

Με πάνω από 45 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον τεχνικό εξοπλισμό προκειμένου να ελέγχουμε εξονυχιστικά τα αυτοκίνητα που διαθέτουμε. Μόνο όσα αυτοκίνητα περνούν με επιτυχία τον τεχνικό έλεγχο 110 σημείων φέρουν την υπογραφή Karenta.

Αποδεικνύουμε την αξιοπιστία του κάθε αυτοκινήτου παρέχοντας Εγγύηση Ικανοποίησης για κάθε αγορά αυτοκινήτου που ανήκει στα προγράμματα Das WeltAuto και Audi Approved Plus.

Εάν λοιπόν εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς του νέου αυτοκινήτου σας διαπιστώσετε ότι αυτό δεν ικανοποιεί πλήρως τις προσδοκίες σας, παρέχουμε την δυνατότητα να το επιστρέψετε και να το αλλάξετε με ένα άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Η μόνη προϋπόθεση για την αλλαγή είναι το αυτοκίνητο να μην έχει διανύσει παραπάνω από 1.000χλμ, να είναι ακριβώς στην κατάσταση που το παραλάβατε χωρίς καμία μεταβολή στον εξοπλισμό του και καμία επισκευή ή οποιαδήποτε άλλη επέμβαση μετά την αγορά του.