Μεταχειρισμένα με υπογραφή

Η Karenta Α.Ε, εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Πωλήσεων και service Volkswagen, Audi, Skoda και Volkswagen Επαγγελματικά στην Ελλάδα, αλλάζει την αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με την υπογραφή της Karenta

Νιώθουμε την ανάγκη του υποψήφιου αγοραστή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου να επενδύσει σε ένα αυτοκίνητο που θα πληροί τα ίδια κριτήρια ποιότητας με αυτά ενός καινούργιου αυτοκινήτου ώστε να νιώθει ασφάλεια και να χαίρεται την υψηλή αισθητική και ποιοτική εργονομία του αυτοκινήτου του.

Οι ανάγκες των πελατών μας για διάφανεια και εμπιστοσύνη είναι η βασική μας μέρμνα και είμαστε στο πλευρό σας για να σας βρούμε το ιδανικό αυτοκίνητο ελαχιστοποιώντας το ρίσκο αγοράς του.

Με πορεία στο χώρο του αυτοκινήτου η οποία μετρά πάνω απο 47 χρόνια, έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό ώστε με προσεκτικό έλεγχο να βρίσκουμε τα υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και να σας τα προσφέρουμε.

Είμαστε ενταγμένοι στα παγκόσμια προγράμματα Das WeltAuto και Audi Approved Plus, προερχόμενα απο τη Volkswagen και την Audi, τα οποία έπειτα από εξονιχιστικούς ελέγχους, κατηγοριοποιούν τα αυτοκίνητα ανάλογα με την ηλικία και τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει ώστε να σας διευκολύνουν στην επιλογή του καταλληλότερου για εσάς αυτοκινήτου.

banner-1


Τα αυτοκίνητα που διαθέτουμε μέσω αυτών των προγραμμάτων έχουν διανύσει μέχρι 120.000 χιλιόμετρα και δεν είναι πάνω από 7 ετών.
Platinum

PLATINUM
Αυτοκίνητα ηλικίας έως 2 ετών
που έχουν διανύσει το πολύ μέχρι 30.000χλμ

Platinum

GOLD
Αυτοκίνητα ηλικίας έως 2
και έως 5 ετών που έχουν διανύσει το πολύ μέχρι 70.000χλμ

Platinum

SILVER
Αυτοκίνητα ηλικίας πάνω 5
και έως 7 ετών που έχουν διανύσει το πολύ μέχρι 120.000χλμ

key-banner

Κάθε αυτοκίνητο μας είναι μια σίγουρη αγορά καθώς υφιστάται τον αυστηρό
έλεγχο 110 σημείων.

Μόνο τα αυτοκίνητα που περνούν με επιτυχία πιστοποιούνται και λαμβάνουν εγγύηση καλής λειτουργίας και εγγύηση κίνητικότητας.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι το νέο μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας
είναι μια σίγουρη αγορά, ίδια με αυτή της αγοράς ενός καινούργιου.